Bezorg- en levering informatie

Bezorg- en Leverings informatie

Prijzen, aanbiedingen en offertes. De vermelde prijzen op de website zijn in euro’s, incl. BTW. Verzendkosten zijn altijd gratis.
De op de website vermelde prijzen kunnen zonder voorafgaande aankondiging worden gewijzigd en zijn onder voorbehoud van typefouten. Vachten en huiden zijn natuurproducten. Elk product is uniek. Geen een product is daarom precies hetzelfde.

Voorwaarde om de bestelling of een deel daarvan te kunnen retourneren, is dat de originele factuur wordt meegezonden/meegebracht, het onderstaande modelformulier herroeping volledig is ingevuld en dat de artikelen schoon, onbeschadigd en indien mogelijk in de originele verpakking worden geretourneerd.

Aansprakelijkheid Vachtendecoratie streeft ernaar de informatie op de website zo nauwkeurig, compleet en duidelijk mogelijk te laten zien. Producten en afmetingen kunnen echter afwijken van de op de website gepubliceerde afbeeldingen en afmetingen.

Vacht en decoratie doet zijn best om de bestelling in twee werkdagen bij de klant thuis te krijgen. In vakantie periodes en bij bijzondere omstandigheden zal dit mogelijk langer duren.

Pakketen worden verstuurd en bezorgt door post.nl.